Kattoremontit

Lumiesteet

Lumiesteiden valintaan vaikuttavat muun muassa talon sijainti, korkeus ja katon kaltevuus.

Lapetikkaat

Lapetikkaat eli kattotikkaat turvaavat katolla lappeen ja harjan suuntaista kulkua. Lapetikkaissa on erilaiset jalat ja kiinnikkeet jokaiselle kattotyypille.

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmän tehtävä on johtaa katolle satava vesi ja sulava lumi pois talon läheisyydestä. Sadevesijärjestelmä kostuu sadevesikouruista eli ränneistä ja syöksytorvista.

Seinätikkaat

Talon omistajan on lain mukaan järjestettävä kulkutie katolle.

Kattosillat

Kattosillat turvaavat kulun katolla seinätikkailta tai kattoluukulta savupiipulle ja ilmanvaihtolaitteille. kattosilloilla ja -kulkuteillä varmistat, että nuohooja ja antenniasentaja…

 

 

Category:

Kuvaus

Pyydä tarjous/esittely numerosta 040 5119224

Kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää!

 

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Vuonna 2020 voit vähentää kotitalousvähennyksenä 40 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta tai 15 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut

 

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2020 on 2 250 euroa vuodessa. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

 

Vuonna 2020 maksimivähennyksen eli 2 250 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 875 euroa [(5 875 x 40 %) – 100) = 2 250 euroa].

 

Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. Jos vähennykseksi vaadittu määrä ylittää maksimin, viranomainen vähentää vähentämättä jääneen määrän toisen puolison veroista automaattisesti. Puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennykset. Jos veroja on vain toisella, vähennys voidaan tehdä sen veroista, jolla niitä on.

Kysy lisää kotitalousvähennyksestä edustajaltasi tai vero.fi nettisivuilta.