Vinyyliverhous

Pyydä tarjous/esittely

numerosta 040 5119224

 

Kotitalousvähennys kannattaa hyödyntää!

 

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Vuonna 2020 voit vähentää kotitalousvähennyksenä 40 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta tai 15 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut

 

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2020 on 2 250 euroa vuodessa. Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

 

Vuonna 2020 maksimivähennyksen eli 2 250 euron vähennyksen saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 875 euroa [(5 875 x 40 %) – 100) = 2 250 euroa].

 

Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen. Jos vähennykseksi vaadittu määrä ylittää maksimin, viranomainen vähentää vähentämättä jääneen määrän toisen puolison veroista automaattisesti. Puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennykset. Jos veroja on vain toisella, vähennys voidaan tehdä sen veroista, jolla niitä on.

Kysy lisää kotitalousvähennyksestä edustajaltasi tai vero.fi nettisivuilta.

 

 

 

 

 

Category:

Kuvaus

Tuotteen etuja:

– vinyyliverhous tuotteemme ominaisuudet on testattu, iskun kesto pakkasilla on erinomainen ja helteillä lämpölaajeneminen ei tuo ongelmia koska materiaalivahvuus on riittävän suuri.
– Maailman vanhin ja suurin vinyyliverhous valmistaja, perustettu vuonna 1959
– vinyylipaneeli on läpivärjätty, UV-suojattu, värinsäilyvyys hyvä.
– vinyyliverhouksen tuulikuorman kestävyys 225 km/h. Ei pidä ääntä tuulisessakaan paikassa.
– Laadukkaat vinyyliverhous tuotteemme valmistetaan KANADASSA, SUOMESSA ja U.S.A:ssa ja niissä on markkinoiden paras takuu (50v) (katso tästä vinyyliverhous takuu)
– VSI:n laatusertifikaatti tarkoittaa jatkuvaa laadun seurantaa. ( Katso lisätiedot)
– vinyylipaneelin pintakuvio markkinoiden luonnollisimpia ja värit parhaimpia.

 

Mikä on Vinyylipaneeli?

– Vinyylipaneeli on puupaneelin muotoon ja kuviointiin valmistettua PVC:tä jossa suurimpana yksittäisenä aineosana on suola. Vinyylipaneeli on niin paljon puupaneelin näköinen että sitä on vaikea erottaa perinteisestä puuverhoilusta.

 

– Vinyylipaneeli ei vuosien varrella haalistu merkittävästi eikä kovetu, hilseile tai lohkeile, valmistusprosessissa sulautetaan yhteen pintamateriaali 30% joka on läpivärjätty ja uv-suojattu sekä pohjaaine 70% joka tuo paneelille lisää kestävyyttä ja vahvuutta, näin ollen paneelissa ei ole ns. maalia tai pinnoitetta joka voisi hilseillä tai lohkeilla.

 

– Vinyylipaneeli on ekologinen, se on todella pitkäikäinen (valmistajan takuu 50 vuotta) ja sen valmistuksessa ei kulu paljon energiaa. Vinyylipaneelista ei myöskään vapaudu maaperään haitallisia aineosia. Tutkimus osoittaa että vain 1% tuotteesta päätyy kaatopaikalle koska tehtaalla prosessissa hyödynnetään ylijäämä ja asennuksilla jätteen määrä on minimaalinen.

 

– Ensimmäiset vinyylipaneelit kehitettiin 1950 luvun lopulla ja nykypäivänä se on U.S.A:ssa ja Kanadassa yleisin pientalojen verhousmateriaali koska se on edullinen, helppohoitoinen ja kestävä. Myös Pohjois-Euroopassa jossa puu julkisivuverhoukset on yleisiä on vinyyli yleistynyt viime vuosina paljon, suomesssa vanhimpia vinyylipaneelilla verhottuja taloja on tehty 1970 luvulla ja ne ovat vieläkin lähes uuden näköisiä!

 

– Monesti Vinyylipaneelista on sellainen mielikuva että materiaali ei hengitä, se on totta, ulkoseinä on se sitten puuta, vinyyliä, tiiltä, kiveä, peltiä, alumiiniä, lasia tai mitä tahansa materiaalia ei päästä rakenteista tulevaa kosteutta läpi vaan KAIKKIEN verhoilumateriaalien taakse on tehtävä tuuletusrimoitus jossa ilma pääsee kiertämään ja rakenteista tuleva ja muodostuva kosteus pääsee pois. Ulkoverhoilun tehtävähän on loppupeleissä aika yksinkertainen, pitää ulkoa tuleva kosteus pois rakenteista, päästää sisältä tuleva kosteus pois rakenteista (tuuletusrimoitus) ja näiden lisäksi näyttää hyvältä. Nämä kaikki tärkeimmät ominaisuudet tekevät vinyylipaneelista lähes voittamattoman ratkaisun kun ottaa huomioon myös edullisen hinnan ja huoltovapauden.

 

– Vinyylipaneeli on myös melko iskunkestävää koska se taipuu eikä kovetu vuosien varrella, jos vahinko sattuu ja paneeli menee rikki, se on todella helppo ja nopea vaihtaa. Vinyylin pakkaskestävyys on erittäin korkeaa luokkaa, onhan se alunperin kehitetty Pohjois-Amerikan vaativiin olosuhteisiin jotka vastaavat hyvin Pohjoismaiden ilmastoa.